SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballRett fra to kampers karantene til 7-0-tap i Bergen

Rett fra to kampers karantene til 7-0-tap i Bergen

– Det har vel gått bedre, sier Mjøndalen-keeper Thomas Kinn (23) fra Sveio.

Han svarer på spørsmålet «Hvordan syns du det går?», dagen etter at han måtte hente ut hele sju baller fra eget nett på Brann Stadion i Bergen.

De to foregående seriekampene sonet han karantene etter å ha fått direkte rødt kort for å ha sparket etter KFUM-spiller 15. mai.

 

– Så ut som mannekenger

23-åringen skjønner ikke helt hva som skjedde på Brann Stadion mandag, da Eirik Hornelands Brann slo Mjøndalen hele 7-0.

– Vi lå under 1-0 til pause og følte at vi hang godt med. Så scorer de 2-0 etter 57 minutter, da ser vi ut som mannekenger hele gjengen. Det er en kollektiv greie dette, og ikke enkeltpersoners skyld. Det er bare å strekke hendene i været å beklage til alle som er glade i Mjøndalen, sier Kinn.

Han har funnet seg godt til rette i Mjøndalen, og skryter av både medspillere, støtteapparat og organisasjon.

 

Går fortsatt for opprykk

Kinn forlot Vard i PostNord-ligaen etter 2021-sesongen, og visste ikke da om han ble keeper i Eliteserien eller i OBOS-ligaen i 2022. Fjorårssesongen endte imidlertid med nedrykk for Mjøndalen.

Selv om han kjenner på den kjipe følelsen det er å gå inn i ferien med to strake tap, tror Kinn fortsatt på opprykk og Eliteseriespill i 2023.

– Selv om vi har tapt to kamper på rad nå, og røk 7-0 for Brann, så har vi ikke endret målsettingen. Vi må være så tøffe og si at vi går for det. Vinner vi første kamp etter ferien, mot Sogndal, er ikke verden så ille likevel, sier Kinn.

Brann topper tabellen i OBOS-ligaen med 23 poeng på sine 9 første kamper. Mjøndalen følger på andreplass med 22 poeng, men med en kamp mer spilt. Bak følger Stabæk og Sandnes Ulf med 18 poeng hver. Også de har kun spilt 9 kamper til nå i sesongen.

Kinn skal forøvrig trene med gamle lagkamerater i Vard Haugesund i ferien.

– Jeg må hjem og treffe gutta mine.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no