SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballMøtte i KIL-garderoben med gitarkasse istedet for treningsbag

Møtte i KIL-garderoben med gitarkasse istedet for treningsbag

Leif Johan «Pablo» Johannessen føyer seg inn i rekken av lokalfotballtravere som til slutt lytter til kroppens signaler, og legger opp. Han har spilt fotball i 26 år siden starten i moderklubben Vea. Siden har han vært innom 2. divisjonsspill med både Stord og Kopervik, før ringen ble sluttet med nedrykk med Vea i 2018.

Nedrykk er Johannessen forsåvidt en slags ekspert på. Han innehar det som kanskje er en slags norsk rekord, da han rykket ned med både Stord, Stord 2 og Vea på ett år.

– Det var et flott år, flirer «Pablo», som fikk sistnevnte kallenavn som følge av en sydentur som endte i en real Fellaini-permanent.

På Twitter ble det skrevet at de lokale dommerne mister sin viktigste rådgiver når Johannessen nå legger opp. Selv benytter han anledningen på radioen til å beklage overfor den lokale dommerstanden.

– Jeg har mange flere kort enn jeg har mål i karrieren, så det er kanskje på sin plass å beklage.

Foruten sedvanlige Twitterske vittigheter fra kameratene på Vea, fikk han også en del hyllest fra både med- og motspillere da han annonserte karriereslutt. Slik er rett og slett lokalfotballen på Haugalandet.

– Det er helt fantastisk. Jeg har fått venner i fotballen, utenfor min omgangskrets, som jeg kommer til å fortsette å holde kontakten med. Det er overraskende mange usympatiske typer på banen, som viser seg å være trivelige folk utenfor banen, sier Johannessen.

I innslaget over kan du også høre historien om da «Pablo» møtte i garderoben på Åsebøen med gitarkassen på skulderen istedet for treningsbagen som egentlig skulle hengt der.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no