SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballKampen om 4. divisjonsplassen

Kampen om 4. divisjonsplassen

Skudeneshavn kan rykke opp fra 5. divisjon og Kopervik kan rykke ned fra 4. divisjon. Den første av to kvallik-kamper om den ledige 4. divisjonsplassen spilles i Skudeneshavn lørdag kl 14.

For Koperviktrener Ståle Hetland, som får favorittstempelet, blir det veldig viktig å vinne. I Kopervik er det nærmest utenkelig å spille i 5. divisjon. I Skudeneshavn er de mer avslappet. Ifølge trener Helge Tønnes Langåker vil det bety mye for spillerne å vinne, men han ser på seg selv og sine som klare underdogs.

– I Skudeneshavn er skiltet der det står «Norges Sommerby» viktigere enn hvilken divisjon vi spiller i, sier Langåker.

Her hører du også mer om Ståle Hetlands frustrasjon med fotballkretsen og grunnen til at Kopervik i det hele tatt må spille kvallik. Hetland og Langåker deler også sine tanker om et eventuelt FK Karmøy i fremtiden.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no