SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballHuseklepp tilbake på Haugesund Stadion

Huseklepp tilbake på Haugesund Stadion

Erik Huseklepp er tilbake i Fyllingsdalen der han startet sin fotballkarriere. 10 mål har Huseklepp scoret til nå for Fyllingsdalen i Norsk Tipping-ligaen, avdeling 4.

Laget ligger 6 poeng bak serieleder Vard på 3. divisjonstabellen, før de to topplagene møtes på Haugesund Stadion lørdag ettermiddag.

– Vi må slå Vard i den kampen for å ha noen som helst mulighet. Vinner vi ikke den kampen tror jeg vi bare kan gratulere Vard med opprykket, sier Huseklepp, som møter flere tidligere FKH-kamerater på lørdag.

Det skal også nevnes av Djerv 1919 på tredje plass på tabellen har like mange poeng som Fyllingsdalen (43 poeng), og også har en kamp mot Vard igjen på slutten av sesongen.

 

Får kanskje sett Brann – FKH på mobilen i bussen hjem

Huseklepp trivdes godt i FKH i den perioden han var her, og skulle gjerne vært ut kontraktsperioden. Familiære årsaker gjorde imidlertid at han dro hjem til Bergen.

Nå trives han godt som både Fyllingsdalenspiller og fotballekspert både for Bergens Tidende og TV2. I innslaget over kan du høre Huseklepps forhåndsanalyse av kampen mellom sine to gamle arbeidsgivere Brann og FKH i Bergen lørdag kveld.

Den kampen blåses forøvrig i gang på Brann Stadion bare minutter etter kampslutt i Haugesund.

– Jeg håper jeg får sett litt av kampen på mobilen i bussen, sier Huseklepp.

 

Vard – Fyllingsdalen kan du se direkte på h-avis.no fra kl. 16 lørdag ettermiddag. Brann – FKH har avspark kl. 18, og sendes direkte på Radio 102.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no