SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotball– Heimebane kan være en døråpner

– Heimebane kan være en døråpner

Sportssjef i Avaldsnes Lena Tyriberget har sett et par episoder av NRK-serien «Heimebane.» Med unntak av Tromsøs kvinnelige keepertrener er Eliteserien i dag mennenes arena. Nå kan dører åpnes i kjølvannet av en TV-serie.

– Det er veldig bra at dette temaet tas opp. Selv er jeg åpen for å jobbe i en herreklubb dersom det rette tilbudet skulle komme. Det handler mer om kompetanse enn kjønn, men jeg tror også det er viktig at vi kvinnelige trenere kommer på banen og sier at dette er noe vi kunne tenke oss. Jeg tror nok at serien kan gjøre tilværelsen enklere for en kvinnelig trener i Eliteserien, dersom en tilsvarende situasjon skulle oppstå i virkeligheten, sier Tyriberget.

Hun har opplevd fotball på europeisk nivå som analysesjef for Kjetil Rekdal, da han trente Kaiserslautern i tysk Bundesliga i 2007. Før hun kom til Avaldsnes har hun vært involvert i flere aldersbestemte jentelandslag i Norges Fotballforbund.

 

Nå er hun sportssjef for et Avaldsnes som står med tre poeng på de fire første kampene, og ligger nest sist på Toppserietabellen.

– Vi må på en måte spille inn laget på nytt, og vi visste det ville bli tøft i starten. Jeg tror det må gå seg litt til, og håper vi kan snu det med en seier hjemme mot Lyn på lørdag.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no