SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballHar de nok vaffeljern?

Har de nok vaffeljern?

Målet er 1000 tilskuere i Grinde til cupkamp mellom Skjold og FKH onsdag kveld.

– Men vi blir fornøyd med alt over 500, sier daglig leder Henriette Goksøyr i Skjold IL.

Hun nøler litt på spørsmål om de har alt under kontroll, under 10 timer før avspark. Det er mye mer som kreves for å ta imot et Eliteserielag enn et 4. divisjonslag.

– Vi har måttet gjøre noen grep. Blant annet har vi søkt om, og fått innvilget, dispensasjon for å ikke ha hvite mål. Våre er av aluminium. I tillegg har vi stressa litt for om vi har vaffeljern nok, sier Goksøyr.

Hun ber folk komme tidlig, og gjerne kjøre sammen, med tanke på begrensede parkeringsmuligheter. Kampen skal spilles på kunstrgressbanen i Grinde.

– Vi måtte ta et valg mandag i forrige uke. Da var grasbanen brun, så den sparer vi til seriekampene.

Det økonomiske betyr mye for Skjold, som tar 100 kroner per billett. De under 12 år med Skjold-klær kommer gratis inn.

– Det er viktige penger for oss, men de er ikke budsjettert. Alt som kommer inn er dermed bonus, sier Goksøyr.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no