SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballFjerde sist i 2018: – Målet er Toppseriemedalje i 2019

Fjerde sist i 2018: – Målet er Toppseriemedalje i 2019

Niendeplassen i Toppserien i fjor er ikke godt nok for Avaldsnes Damer Elite, som har mål om en mye bedre sesong i år.

– Sammen med spillergruppa har vi satt oss som mål å kjempe om medalje. For å klare det må vi prestere jevnt bra gjennom hele sesongen. Vi har fokus på å heve bunnivået og å komme oftere opp mot toppnivået vårt, sier sportssjef Lena Tyriberget.

Hun er glad for at den lange oppkjøringen nå er over. Lørdag ettermiddag spilles årets første seriekamp, borte mot fjorårets sølvvinner Klepp.

– Nå er vi veldig klare til å komme i gang. Spesielt kjekt å starte med et Rogalandsderby. Selv om det var stor forskjell på Klepp og Avaldsnes på tabellen i fjor, spilte vi jevnt med dem i begge kampene. Vi går for å ta poeng i seriestarten, sier Tyriberget.

17 år gamle Anna Jøsendal fra Odda spilte 5 kamper for Avaldsnes i 2017, og 23 kamper i fjor. Nå er hun klar til komme i gang med sin tredje sesong i hvite og røde striper.

– Jeg håper selvsagt å få spille mye, men vi har mange gode spillere. Det handler om å prestere på trening. Nå blir det godt å komme i gang igjen i Toppserien, sier Jøsendal.

Hun er fra Odda og har blant annet vokst opp med å spille fotball mot gutter. Nå lar hun seg inspirere av at verdens beste fotballspiller, Ada Hegerberg, er norsk.

– Klart det er inspirerende å se at hun gjør det så bra ute i verden. Hun er også fra et lite sted, slik som meg, sier Jøsendal, som forlengst har spilte sine første aldersbestemte landskamper.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no