SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballFester grepet om gullet med seier mot LSK

Fester grepet om gullet med seier mot LSK

Avaldsnes leder med ett poeng på erkerival LSK Kvinner i Toppserien, men romerikingene har en kamp til gode. Det betyr at hvis Avaldsnes vinner bortekampen i LSK-hallen torsdag, er alt opp til dem selv.

– Vi er såpass offensive at vi tenker å gå ut å smelle til for å slå LSK. Vi har mye selvtillit i troppen og kan ta det gullet, sier trener Per Inge Jacobsen.

Avaldsnesspiss Elise Thorsnes er ikke videre begeistret for andreplasser hun heller.

– Det er på tide at noen vipper LSK ned fra tronen. Det kan skje i år, og det kan være vi som gjør det, sier Thorsnes.

Hvis Avaldsnes tar alle tre poengene torsdag, så kan ikke LSK gå forbi karmøylaget uten at Avaldsnes avgir poeng.

-Det er ikke en ulempe å forsvare en serieledelse istedet for å slå nedenifra?

– Nei, jeg tror vi skal bli vi skal bli vanskelige å slå dersom vi vet at vi har alt i våre egne hender, og LSK har tøffe kamper igjen denne sesongen og kan også avgi flere poeng. Men vi må bare gjøre jobben, og telle opp til slutt, sier Thorsnes.

 

Avaldsnes drar forøvrig rett fra Lillestrøm og videre til Montenegro for kvalifisering til Champions League. Da hadde det nok ikke skadet med en seier i bagasjen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no