SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballEt «mokketryne» takker av: – Ikke ett opprykk på 14 år!

Et «mokketryne» takker av: – Ikke ett opprykk på 14 år!

Finn Tore «Finken» Hetland er et kjent navn for de fleste med et hjerte som banker for fotball på Haugalandet. Han blir beskrevet som en bauta i lokalfotballsammenheng gjennom mange år. Et sutrete «mokketryne» på banen, men en fin fyr å ha i garderoben. Slik traverne i lokalfotballen gjerne er.

Spillere kommer og går i breddeklubbene. Men noen er der år etter år, sesong etter sesong. Etter 14 år i forskjellige klubber på Haugalandet, og en svipptur innom Elverum, er det nå slutt for Kopervikspiller Hetland. Etter siste kvallikkamp mot Skudeneshavn på lørdag riktignok.

På Radio102 torsdag forteller 32 år gamle «Finken» om sin karriere, med både oppturer og nedturer. Et par nedrykk har det blitt, men et opprykk har han aldri fått oppleve. Spesielt godt husker han et brennhett lokaloppgjør mellom Åkra og Vea for noen år tilbake. Der spilte Hetland en uønsket hovedrolle på slutten.

Som mange andre grasrotspillere har også «Finken» prøvd å time karantenen til den helga han likevel skulle reise bort. Eller prøvd å være ute når sesongens lengste busstur til en bortekamp skal tas. Sjarmen med bredden.

Lokalfotballen står sterkt på Haugalandet. Men var det bedre før?

Hva skjer med lidenskapen når traverne på 30+ nå legger knottene på hylla?

– Jeg føler det var større før. Vi må gjerne få tilbake filming av kampene og ikke minst lokalfotballgallaen som vi hadde før, sier Hetland, som tviler på at han vil felle en tåre når dommeren blåser av karrieren hans på Åsebøen på lørdag. Da har «Finken» gjort sitt!

Foreløpig….

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no