SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballDet sensasjonelle opprykket blir kostbart for Djerv 1919

Det sensasjonelle opprykket blir kostbart for Djerv 1919

Men klubben tar det på strak arm, og ser fram til å oppgradere Djervbanen. – Vi er glade for både opprykk og de investeringene vi må gjøre, sier styreleder Kurt Eskevik.

Han er glad for at han ikke strøyk med da Djerv 1919 sikret opprykket til 3. divisjon på en helt utenomjordisk måte i fjor høst. Nå har NFF sagt at Djervbanen må gjennom et par oppgraderinger for å bli godkjent for 3. divisjonsspill.

Antakelig vil det koste flere hundre tusen kroner å blant annet erstatte dagens innbytterbenker, og flytte dem over på andre siden av banen.

– Djerv 1919 er ikke en klubb som bare ser problemer. Vi ser muligheter med dette, og er glad for at oppgraderingene kommer. De kom bare litt overraskende på oss, og vi hadde ikke sett for oss disse kostnadene i år, sier Eskevik.

Selv om klubben selv eier Djervbanen har Eskevik tro på at Haugesund kommune vil trø til å hjelpe.

– Vi forventer i utgangspunktet ingenting, men vi håper. Banen er privateid, men kommunen legger til rette for alle klubbene. Vi i Djerv driver idrett på lik linje med alle andre, og tar vare på ungdom hver eneste dag. Det tror jeg kommunen ser nytten av. Vi er i dialog, og har fått positive signaler, sier Eskevik.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no