SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotball– Damefotballen er undervurdert

– Damefotballen er undervurdert

Presselaget vil gi Avaldsnes god motstand i Storhall Karmøy søndag ettermiddag, tror Haugar-trener Morten Lysøe Karlsson. Sammen med Øyvind Mellemstrand leder han Haugalandet og Sunnhordlands nest beste damespillere i kampen mot topplaget Avaldsnes.

– Jeg tror nivåforskjellen er mindre enn mange skulle tro. Damefotballen er undervurdert, det er utrolig mange gode fotballspillere der ute, sier Karlsson, som forøvrig er i gang med oppkjøringen til sin første sesong som trener for Haugars damelag i 2. divisjon.

Han er enig med Haugesunds Avis, som for første gang arrangerer en pressekamp også på kvinnesiden, om at nettopp det er på høy tid.

– Ja, det er på tide. Jeg tror spillerne også syns det er veldig stas å få vise seg fram for et større publikum, og å få bryne seg mot de beste. Ikke minst er det en fin arena å få vise seg fram på, selv om mange av spillerne på presselaget har trent med Avaldsnes, og jeg tror Avaldsnes har god kontroll på hva som beveger seg nedover i divisjonene.

Avspark i kampen mellom presselaget og Avaldsnes er kl. 15.30 i Storhall Karmøy søndag ettermiddag. Presselaget på herresiden spiller mot FKH i samme storhall kl. 18.00.

 

 

PS: Karlsson kontaktet Radio 102 kort tid etter sitt besøk i studio, fordi han bommet litt da han i intervjuet ramset opp hvilke klubber spillerne på presselaget kom fra. Vi legger derfor ved SMS-en han sendte under:

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no