SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballAvaldsnes spiller cupkamp: – Vi skal gi alt for å slå Klepp

Avaldsnes spiller cupkamp: – Vi skal gi alt for å slå Klepp

Avaldsnes spiller tredje runde i cupen hjemme mot Klepp onsdag kveld. Klepp kan være en reell gullkandidat i Toppserien i år, og puster LSK i nakken på toppen av tabellen. I helga slo de serielederne 1-0.

Avaldsnes vant selv 2-1 over Arna Bjørnar, og går til cupkampen med selvtillit.

– Feelingen er god, og vi vet at vi ikke står noe tilbake for Klepp på vårt beste. Vi skal gi alt for å ta dem i kveld, sier Avaldsnes-trener Thomas Dahle.

Avaldsnes – Klepp blåses i gang kl. 18.00 onsdag kveld.

 

Stas med Sævik til Paris

Karina Sævik forlot Avaldsnes lenge før Dahle ble trener. Han syns likevel det er stor stas at 23-åringen fra Karmøy nylig signerte for storlaget PSG i Frankrike, og tror det vil bety mye for unge jenter på Haugalandet.

– Selv om jeg ikke har trent Karina selv, er vi stolte av dette i Avaldsnes. Det betyr mye for unge lokale jenter å se at det er mulig. Så er det opp til oss å legge best mulig til rette for at flere unge jenter skal bli gode fotballspillere, sier Dahle.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no