SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballÅkra rykket ned: Vil ha egen rekruttlagsserie

Åkra rykket ned: Vil ha egen rekruttlagsserie

Stemningen er laber dagen derpå for Åkra-trener Geir Egil Høvring. Etter 1-4-tapet for FKH 2 i går er det klart at laget rykker ned i 4. divisjon. Høvring vil ha en egen serie for rekruttlag til Obos- eller Tippeligaklubber, da det nærmest er umulig å forholde seg til hva de kommer med av mannskap til de viktigste kampene.

FKH 2-trener Espen Bull Tornøe hadde ingen skrupler med å ta med seg et sterkt mannskap til Åkra i går, men skjønner godt Høvrings frustrasjon. Han er enig i at en egen rekruttlagsserie ville vært en god løsning.

FKH 2 ligger 1 poeng bak den tilsynelatende trygge 5. plassen og vil redde plassen med seier over Vardeneset og Vard 2 i de to siste kampene i årets 3. divisjon avdeling 6.

Åkra må forberede seg på å gå ned en divisjon, riktignok til en spisset og sterkere 4. divisjon.

PS: Etter draktflausen i Skien i august sa FKH-spiss Torbjørn Agdestein at han gledet seg ekstra mye til kamp borte mot Odd kommende helg. Nå er han usikker etter å ha gått av banen med en skade i ankelen mot Åkra i går.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no