SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballÅkra borte i serien og FKH (?) hjemme i cupen

Åkra borte i serien og FKH (?) hjemme i cupen

Skjold håper på hjemmekamp mot FKH når oppsettet for 1. cuprunde kommer fra NFF i dag, fredag. Når du leser dette, kan oppsettet allerede være offentliggjort.

Skjold er det eneste lokale laget, utenom Vard og FKH, som spiller første ordinære cuprunde.

– Da er det selvfølgelig det mest ønskelige å få et Eliteserielag på hjemmebane. Det betyr mye både økonomisk og PR-messig, sier Skjoldtrener Tor Martin Hegrenes.

Om Skjold kan slå ut FKH i cupen er han imidlertid ikke veldig optimistisk til.

– Vi ser vel år etter år at lag fra 2. divisjon, altså to nivåer over oss, slår ut Eliteserielag. Men det er vel lenge siden et lag fra 4. divisjon har klart det.

Fredag kveld serieåpner Skjold borte mot Åkra. Et lag de slo 4-2 hjemme i Grinde i første kvalifiseringsrunde til NM.

 

Hegrenes var også Radio 102s oddstipper denne fredagen, og dro oss med relativt langt ned i sin interesse for tysk fotball. Hør Skjoldtrenerens oddstips i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no