SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotball3600 forhåndssolgte billetter til AIL – Barca

3600 forhåndssolgte billetter til AIL – Barca

Daglig leder i Avaldsnes Norvald Kaldheim har jobbet på spreng med en russisk kampdelegat for å få innfridd UEFAs krav til kampen mellom Avaldsnes og Barcelona onsdag kveld. Nå er så godt som alt på plass. Kaldheim har hengt silkeskjerfet rundt halsen og håper på ny fest.

– Det siste tallet jeg fikk i går kveld var nærmere 3600 forhåndssolgte. På samme tid i fjor hadde vi solgt litt over 1200 billetter, og da var vi kjempefornøyde. Kommer like mange på kampen som mot Lyon i fjor så blir jeg rørt, sier Kaldheim.

I fjor gikk NRK-intervjuet med Kaldheim etter Lyon-kampen på Haugesund Stadion Norge rundt i sosiale medier. Kaldheim var rørt til tårer.

– Da var det første gang vi arrangerte en Champions League-kamp, og jeg hadde ansvaret. Jeg har blitt en gammel mann, og kanskje litt mer lettrørt, sier Kaldheim.

Forhåndssalget av billetter har altså gått over all forventning, og Kaldheim oppfordrer de som vil kjøpe billett på stadion i kveld om å være tidlig ute.

– Vi vet av erfaring fra FKH at det gjerne selges 1000 billetter i døra. I fjor sto køene ut i Karmsundgata, og enkelte kom seg akkurat inn til 2. omgang. Vil du se hele kampen og skal kjøpe billetten på stadion så bør du være tidlig ute.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no