SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundWill the @RealSkistad please stand up?

Will the @RealSkistad please stand up?

FKHs keepertrener Espen Skistad er tilsynelatende blitt svært aktiv på Twitter den siste uken. Keeperteamet i FKH har gått sammen om parodi-profilen @RealSkistad.

– Jeg fikk høre humring bakerst i bussen på vei til Bergen. Da ba de om lov til å legge ut noe på Twitter. Det er helt i orden for meg, så lenge de sensurer det verste. Ellers kan jeg ikke jobbe med noe annet i fremtiden, spøker en blid keepertrener på 102-besøk fredag morgen.

Før sesongstart het det fra FKH at det var omtrent 50-50 av hvem av Per Kristian Bråtveit og Helge Sandvik som kom til å få tillit fra starten av. Konkurransen de to imellom er beintøff, bekrefter Skistad.

– Det handler om at de to har forskjellige styrker og svakheter. Den som har flyten skal til enhver tid stå, sier Skistad som har sitt å si før hvert laguttak, selv om Eirik Horneland har siste ordet.

Forøvrig mener keepertreneren at FKH er unike i norsk toppfotball, med tanke på at alle tre keeperne er lokale. 18 år gamle Herman Børreson Fossdal fra Stord er som kjent lagets tredjekeeper.

Mandag møter FKH Molde, etter å ha sluppet inn 9 mål på de første fire kampene. Laget slapp inn 3 både mot Strømsgodset, Vålerenga og Brann, og holdt nullen borte mot Lillestrøm.

– Det er for mange innslupne. Hvor mange som kan lastes keeper er jeg ikke sikker på, men vi må ta et felles ansvar, sier Skistad.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no