SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Vil bli best i Norge

– Vil bli best i Norge

Det er det langsiktige målet til Torbjørn Kallevåg, som har vært FKH-spiller siden 1. januar.

Han spilte først i moderklubben Bremnes på Bømlo, gikk så til Vard i 2. divisjon, før veien gikk videre til Ulsteinvik og Hødd i 1. divisjon. De var nær opprykk til Eliteserien i 2015, men rykket istedet ned i 2. divisjon høsten 2016. Kallevåg ble med ned, men er nå klar for Eliteseriespill med FKH.

– Det har vært en knallhard oppkjøring til nå, med mye fysisk trening. Men det har gitt resultater og både jeg og flere andre er i mye bedre form nå enn vi var for bare få uker siden, sier Kallevåg.

Han er en offensiv spiller og kan bekle både indreløper-, kant- og spissrollen. I FKH konkurrerer han først og fremst om en kantplass på laget. På treningsleiren i Estepona scoret han sitt første FKH-mål mot storlaget Dinamo Kiev fra Ukraina.

– Det var en god følelse, og jeg satser på at det kommer mer, sier 24-åringen, som er en av flere som nyter godt av å trene med «den hjemvendte sønn», Christian Grindheim.

– Han stiller krav og løfter oss andre. Det ser man på trening i alle øvelser, at han er veldig nøye i alt han gjør. Det er gjerne der jeg prøver å lære mest mulig av ham. Det hender at det kommer noen gloser på nederlandsk i kampens hete, som vi andre ikke skal forstå, sier Kallevåg.

Han beskriver seg selv som en ambisiøs spiller som gjerne er førstemann på trening og sistemann hjem. På spørsmål om hvor god han kan bli, svarer bømlingen at det overordnede målet er å bli best i Norge.

Lørdag spiller FKH ny treningskamp, mot Start i Storhall Karmøy på Vea. FKHs to prøvespillere, kantspilleren fra Nigeria og spissen fra Brasil, får begge vise seg fram i den kampen. Kallevåg regner med spilletid, men vet ikke om han får starte.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no