SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundVelde om urokråke-stempelet: – Det er mye fordommer på Haugalandet

Velde om urokråke-stempelet: – Det er mye fordommer på Haugalandet

Han innrømmer glatt at han ikke er helt «A4», FKHs Kristoffer Velde. Samtidig mener han å ha vokst både som fotballspiller og person de siste månedene. Etter at låneoppholdet i Nest Sotra ble avsluttet i vinter og Velde ble værende i FKH, har han ikke sett seg tilbake.

– Når jeg ser tilbake på det nå var det nok det rette, for dette har vært litt av et år så langt. Jeg er stolt av det jeg har fått til, sier Velde.

 

Stemplet som urokråke

Velde er en spiller som gjerne lager overskrifter, enten han vil eller ei. Han er fullt klar over at han snakkes om, for det han gjør på banen, men også utenfor. Han snakker villig vekk om stempelet han har på seg som «urokråke».

– Jeg følte litt at jeg kunne starte med blanke ark i FKH i år, men har jo dette stempelet på meg fra før. Fokuset mitt har vært å prøve å holde en lavere profil, være ydmyk overfor det arbeidet jeg gjør, la beina snakke og å vise at også jeg kan forbedre meg, sier Velde.

Hvilket stempel er det du mener at du har på deg?

– Folk vet hvem jeg er og hva jeg har gjort. Jeg er ikke helt den vanlige typen, men tenker litt utenfor det som er normalt her i Norge. Jeg er motstander av janteloven og liker å stikke meg fram. Den biten har jeg prøvd å legge litt til side, uten at jeg har mistet identiteten min som Kristoffer Velde. Det unorske ved meg er å ikke være redd for å vise meg fram. Jeg skal ikke være en drittsekk på banen, men ha litt «attitude» og være litt «rævhål» mot motstanderne, sier Velde.

 

– Blir ofte forhåndsdømt

Velde har Neymar som forbilde, synlige tatoveringer, sveisen i orden og selvtilliten på plass når han går ut på fotballbanen. Han tror mange har et galt inntrykk av ham.

– Folk er veldig fordomsfulle på Haugalandet. Det blir slengt mye dritt, feilaktige rykter og ditt og datt. Men jeg merker at folk syns jeg er en hyggelig kar når de kommer bort til meg. Jeg får mye positive tilbakemeldinger fra folk som sier jeg er en helt annen fyr enn det de har hørt. Innerst inne er jeg en veldig hyggelig kar, sier Velde.

Han innrømmer glatt at han blir trigget av den positive oppmerksomheten han har fått når som det går bra på fotballbanen. Velde er en person som liker å være i spotlighten.

– Selvfølgelig, du ønsker jo alltid å være i søkelyset. Samtidig så er det et ekstra ansvar som tar på, spesielt oppe i topplokket. Men så føler jeg at jeg i den siste perioden nå har blitt litt mer voksen på den biten. Hadde dette skjedd i fjor, tror jeg ikke jeg hadde taklet det på samme måte.

(Foto: Jan Kåre Ness, Haugesunds Avis)

 

Håper å bli den som sender FKH videre i Europa

Velde har alltid brukt mye av fritiden sin på egentrening, også etter at han ble fotballspiller på heltid. Sammen med søsteren sin kan Velde terpe på både finter og skudd på Haugebanen når klokka nærmer seg midnatt en fredag kveld.

– Det er ikke tilfeldig at jeg kliner to baller i krysset mot Cliftonville. Jeg har stått mange timer på Haugebanen og øvd på akkurat det.

Hva er drømmescenarioet i bortekampen mot PSV på torsdag?

– Et drømmescenario for meg ville jo vært å avgjøre kampen, selvfølgelig. Jevn kamp, vi får et tidlig mål og jakter ny scoring. Så er jeg på plass på overtid av overtiden og scorer. Det hadde vært fint.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no