SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundKan ha spilt sin siste hjemmekamp for FKH: – Det blir veldig tungt å forlate denne klubben

Kan ha spilt sin siste hjemmekamp for FKH: – Det blir veldig tungt å forlate denne klubben

Kristoffer Velde har dame og leilighet i Haugesund. Han trives godt både på og utenfor banen i FKH, men drar utenlands om sjansen byr seg. Han tror imidlertid det vil bli veldig tungt å forlate klubben, noe han likevel vil gjøre allerede nå dersom det riktige tilbudet fra utlandet kommer.

–  Guttedrømmen ligger der. Jeg har store planer for karrieren og framtiden, sier Velde, som har scoret 8 mål i Eliteserien så langt.

De personlige høydepunktene i den helt spesielle 2020-sesongen har vært flere. Seiersmålet på overtid mot Sandefjord er helt der oppe, men hat-tricket mot Stabæk vinner om han må velge.

Kampen mot seriemester Bodø Glimt onsdag kveld må han se fra tribuneplass på grunn av for mange gule kort. Velde tror lagkameratene kan dra nytte av den tunge gressmatta på Haugesund Stadion, og at de kan revansjere 6-1-tapet i Bodø i andre serierunde.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no