SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundVar «sjuk så ei pera»: – Fit for fight mot Viking!

Var «sjuk så ei pera»: – Fit for fight mot Viking!

Tor Arne Andreassen, flere ganger omtalt som «Viking-dødaren», har slitt med sykdom de siste ukene. Han gikk glipp av FKHs sterke seier over Rosenborg sist søndag. Nå er han spilleklar til Rogalandsderby mot Viking søndag.

– Det er en av de kampene en absolutt vil spille. Ofte føles det som det er flere Haugesundere på tribunen enn Stavangerfolk på Viking Stadion, sier Tor Arne Andreassen.

Han mener FKH etter to strake seiere, borte mot Ålesund og hjemme mot Rosenborg, er inne i en god flyt.

– Vi ser oppover på tabellen!

Det gjør vel strengt tatt Viking på sisteplass også?

– Hehe, ja de har jo ikke noe valg, sier Andreassen, som for all del håper Viking klarer å berge plassen i Eliteserien til slutt.

– Viking hører hjemme i øverste divisjon, og Rogalandsderbyene er kamper vi ønsker å spille hver sesong. Men de kan godt lide hele sesongen, så lenge de overlever til slutt. Mot FKH på søndag får de uansett ingenting gratis, sier Andreassen.

FKHs kaptein og midtbanegeneral Filip Kiss er igjen ute med for mange gule kort. Kanskje blir Tor Arne Andreassen en naturlig erstatter sentralt på midten?

– Jeg har spilt både midtstopper, kant og spiss og er vel en mulig erstatter uansett hvor på banen vi har en suspensjon, sier Andreassen, som avventer instruks fra Eirik Horneland.

 

Radio 102 sender live fra Viking Stadion fra kl 19.00. Kampstart er kl 20.00.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no