SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundTrener for fullt igjen – Håper på innhopp mot Brann

Trener for fullt igjen – Håper på innhopp mot Brann

Joakim Våge Nilsen har slitt lenge med skaden han pådro seg i bortekampen mot Lillestrøm 28. april, som gjorde at han måtte gå av banen hjemme mot Molde 5. mai. Nå har han trent for fullt hele uka, og håper å kunne være på banen igjen i vestlandsderbyet mot Brann lørdag kveld.

– Jeg håper å kunne være i kamptroppen og kanskje få et innhopp. Jeg stivner til i lysk- og hofteområdet. Nå vet vi hva det er, og hvordan vi skal holde det i sjakk. Jeg må gjøre noen øvelser framover for å hindre at det stivner til igjen, sier Våge Nilsen.

Han tror det blir en åpen kamp med mange dueller og kontringer på Haugesund Stadion når Brann kommer på besøk, og at FKH-spillerne er de som mestrer det best.

Det er ventet tilnærmet fullsatte tribuner, i tillegg til rundt 1500 Brannsupportere.

– Det har vært bra trøkk på Stadion på hjemmekampene til nå, og det blir nok enda bedre i denne kampen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no