SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundTori gjør comeback for 10 millioner

Tori gjør comeback for 10 millioner

Tor Arne Andreassen har gradvis mistet både motivasjonen og gleden i FKH. Samtidig så har han en kropp, som alle vet, som ikke alltid spiller på lag lenger. Nå skal han jakte medalje og gå ut med et brak.

– Motivasjonen og gleden har forsvunnet gradvis, og det er ikke det samme lenger. Jeg er nå den eldste blant mange unggutter, og det merkes i garderoben at har forskjellige liv utenfor fotballen. Når kroppen i tillegg gjør at jeg ikke alltid kan være på det nivået jeg ønsker, så er jeg trygg på at det er det riktige valget å gi seg etter denne sesongen, sier Andreassen.

 

Nå er han gira på å avslutte sin 15 år lange FKH-karriere med medalje, eller med å sikre Europacupspill for de som blir igjen etter ham.

– Jeg er vel en type som har evnen til å dra med meg resten, så vi skal brette opp ermene for å gjøre det best mulig resten av sesongen.

Tårevått blir det først når siste kampen er spilt, hjemme mot Kristiansund den 26. november, og karrierepunktum er et faktum. Den kampen håper Andreassen for all del at han spiller.

– Jeg er stolt av karrieren min, og det hadde vært fantastisk med en skikkelig avslutning på Haugesund Stadion. Gjerne med en scoring, sier FKHs nummer 11, som har glimtet til med flere perlescoringer i Eliteserien i det siste.

 

Hva skal til for at du ombestemmer deg og likevel stiller til sesongoppkjøringen i januar 2018? Er det i det hele tatt mulig?

– Mulig er det jo. Slenger du 10 millioner på bordet, så sier ikke jeg nei takk!

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no