SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund«Thore P» tar seg god tid i FKH – Setter utlandet på vent

«Thore P» tar seg god tid i FKH – Setter utlandet på vent

Thore Baardsen Pedersen har ikke hastverk med å komme seg til utlandet. Han har imponert mange etter overgangen fra Vard, og daglig leder Eirik Opedal sa før hjemmekampen mot PSV at FKH hadde fått spørsmål om pris på «Thore P». Rådgiver har han skaffet seg, men hastverk har han ikke.

– Jeg har en rådgiver, men har ikke hørt noe fra ham om det. Det er selvfølgelig kjekt å høre om interessen, men jeg har god tid. Jeg trives godt i Haugesund og vet at jeg har mye å forbedre. Jeg må i hvert fall ta noen år til før jeg begynner å tenke på utlandet, føler jeg.

 

FKHs nye potet?

Etter at han signerte for FKH før sesongen sa den tidligere Vardspilleren at han var klar til å kjempe seg inn på FKH-laget. Da Kristoffer Haraldseid ble solgt til Molde fikk han vise seg fram på høyrebacken. Nå har han imponert som Alexander Stølås’ vikar på venstrebacken.

Frykter du å bli en spiller som flyttes rundt omkring på banen, og som blir værende i FKH resten av karrieren? 

– Jeg frykter det ikke akkurat, men håper å få sjansen til å vise meg fram sentralt på midten etter hvert. Det er der jeg trives best, sier Pedersen.

 

Sugen på tre poeng hjemme mot Lillestrøm

Pedersen er klar på at FKH bør begynne å vinne kamper på hjemmebane. Av 24 poeng totalt har laget tatt 14 på bortebane, og «bare» 10 hjemme på Haugesund Stadion. Søndag er det hjemmekamp mot Lillestrøm.

– Vi må gå ut i 100 å dra nytte av prestasjonene i Europa League-kvalifiseringen. Vi har vist at vi kan spille bra mot lag som Sturm, Graz og PSV, og da skal et hvert lag i serien få slite med å matche oss.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no