SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundTar et oppgjør med herrefotballens machostempel

Tar et oppgjør med herrefotballens machostempel

– Fotball er for alle! Fredrik Pallesen Knutsen vil både homohets og rasisme i fotballen, og i samfunnet forøvrig, til livs.

Ifølge «Palle» er en velkommen i fotballgarderoben uansett hvem man er eller hvilken hudfarge man har, og uansett hvem man er glad i.

– I FKH-garderoben har vi et varmt, åpent og inkluderende samhold. Vi er veldig nære hverandre og blir som en familie. Det skal ikke være vanskelig å stå fram som homofil. Jeg har fått med meg at herrefotballen har fått kritikk for å være så beinhard og «macho». Det kjenner jeg meg ikke igjen i, sier Pallesen Knutsen.

Bakteppet er homohets-saken rundt Kristiansunds Flamur Kastrati, som har bedyret at han ikke var klar over betydningen av ordet «soper», men er klar til å ta sin straff.

Eliteserien har også blitt rammet av flere rasismesaker de siste ukene, der supportere som har ytret rasistiske tilrop fra tribunen har blitt straffet av klubbene.

– Det trengs en endring i samfunnet. Enkelte tror kanskje ikke at det finnes rasisme her, men det har vi jo fått demonstrert i Eliteserien. Jeg har sansen for at klubbene straffer de det gjelder hardt. Hvis en ikke respekterer andre mennesker, har en ingenting i fotballen å gjøre. Så enkelt er det, sier «Palle».

Selv har han aldri registrert at noen har kommet med rasistiske tilrop fra tribunen i kamper han har deltatt i.

 

Scorer ikke nok på dødball

Fredrik Pallesen Knutsen blir utfordret på FKHs manglende målfarlighet på offensiv dødball. Han erkjenner at midtstopperne ikke har vært gode nok til å stange inn hjørnespark og frispark, spesielt med tanke på de gode dødballføttene som finnes i FKH. Her kan både Kristoffer Velde, Niklas Sandberg og Alexander Stølås nevnes spesielt.

– Vi vinner jo det meste i lufta defensivt, og burde scoret flere mål. Det er noe vi snakker en del om, faktisk. Det handler nok om hvor flinke vi er til å plassere oss i feltet. For min del har det kanskje også noe å gjøre med at jeg er mer bekymret for kontring imot når hjørnesparket slås. Jeg vet ikke, men vi har stort potensiale der. Jeg har vel 2-3 mål i FKH-karrieren til nå.

Burde du ikke hatt 3 mål per sesong?

– Absolutt.

 

Har kjøpt hus i Haugesund

Pallesen Knutsen har flere ganger blitt spurt om fremtiden. Han har hele tiden sagt at han trives godt i Haugesund, men ønsker å ta steget videre om han får muligheten til å prøve seg på et høyere nivå. Nå har bergenseren kjøpt seg hus i Haugesund.

Betyr det at du har bestemt deg for å bli?

– Nei, der virker kanskje sånn. Men det er mer en investering. Dessuten har jeg jo kjæreste fra Haugesund, som trenger større plass til alle klærne sine, sier «Palle».

Leiligheten han bodde i før han kjøpte hus er solgt til lagkamerat Kristoffer Velde.

Er det derfor dere krangler så fælt? På grunn av oppgjør eller skjulte feil og mangler?

– Hehe, nei. Jeg og Velde er gode venner.

 

– Fortsatt for gode til å rykke ned

Selv om han kaller lørdagens kamp mot bunnlaget Aalesund for «en bananskall-kamp», er bergenseren klokkeklar på at FKH skal ta sin tredje seier på rad, og sikre plassen i Eliteserien en gang for alle.

Etter 5-1-tapet for Start sa «Palle» til Radio 102 at FKH er for gode til å rykke ned.

Famous last words?

– Nei, det står jeg for fortsatt. Vinner vi mot Aalesund er vi oppe på 31 poeng, og plassen er mer eller mindre sikret. Men det blir en tøff kamp selv om det er bunnlaget vi møter, sier Pallesen Knutsen, som veldig gjerne vil slå tidligere Brann-trener Lars Arne Nilsen.

– Det har jeg aldri klart før, så det ville vært deilig.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no