SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Tapet for Ranheim i april plagde oss i en hel uke

– Tapet for Ranheim i april plagde oss i en hel uke

Det er revansjelyst i FKH-laget før hjemmekampen mot Ranheim på søndag. Da lagene møttes i Trondheim i april vant de nyopprykkede blåtrøyene 4-2. Det var tungt å svelge i Haugesund.

– Jeg husker godt den kampen. Det ble sagt mye etter den, men vi var aller mest irriterte på oss selv fordi vi ikke var gode nok i en kamp der vi burde ta poeng. Vi tapte fortjent, og det plagde oss hele den kommende uken, sier FKHs Kristoffer Haraldseid.

Både han og lagkamerat Joakim Våge Nilsen peker ut Ranheim-kampen på Haugesund Stadion som svært viktig med tanke på å sikre 4. plassen, som kan gi europacupspill, og i beste fall kunne ta medalje.

– Vi vet godt hvordan det ligger an, at hvis Rosenborg vinner cupen så gir 4. plassen europacupspill. Derfor er det en veldig viktig kamp som venter oss på søndag, sier Våge Nilsen.

Begge to er svært fornøyde med at trenerduoen Eirik Horneland og Karl Oskar Emberland denne uken har signert nye treårskontrakter med FKH. Hør mer i innslaget over.

 

 

På spørsmål fra programleder mens musikken går på radioen om de ikke får bot for å avbildes uten offisielt FKH-tøy i media, kommer det et lite «P.S.» til botsjef Vegard Skjerve.

– Han stilte vel selv i sivilt sist han var gjest på 102, poengterer duoen.

Som har et poeng:

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no