SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Syns synd på de som ikke er glade i fotball

– Syns synd på de som ikke er glade i fotball

Mjøndalenspiller og Eurosports fotballekspert Christian Gauseth rydder kalenderen til fotball-VM. Men først vil gjøre alt for å sende FK Haugesund ut av cupen onsdag kveld.

Da Mjøndalen spilte i Eliteserien i 2015 slo de FKH 2-1 hjemme, og spilte uavgjort 1-1 på Haugesund Stadion.

– FKH var ett av de ytterst få lagene vi hadde god kontroll på. Den gang! Nå er det en voksen oppgave som venter oss i cupen. Det er et samspilt lag som på papiret er bedre enn oss. Men så har det vist seg at vi i Mjøndalen av og til har klart å grave frem noe ekstra i sånne kamper hjemme på Isachsen Stadion. Og når vi spiller hjemme foran våre egne supportere går vi for å vinne, sier Gauseth.

Han mener det står bra til i Mjøndalen om dagen. Selv om prestasjonene, ifølge Gauseth, varierer fra kamp til kamp i Obosligaen, ligger laget på 3. plass på tabellen med 22 poeng på 12 kamper.

 

Rydder kalenderen til VM

Når dommeren blåser av kampen onsdag kveld, og enten Mjøndalen eller FKH har tatt seg videre i cupen, legger Gauseth beina høyt. Da blir det VM for alle penge i det Gausethske hjem.

– Å få lov å leve når det er fotball-VM er rett og slett en gave. Slippe å tenke på hva en skal bruke kveldene til i en hel måned framover. Jeg skal kjøpe inn min drikke og min snacks og bare kose meg med kamper hver eneste dag. Jeg synes synd på de som ikke er glade i fotball. Det gir meg altså så mye.

Når det gjelder å se inn i krystallkula og tippe hvordan det går, er Gauseth forsiktig.

– Det er Eliteserien som er mitt fag, sier 33-åringen, som likevel røper at han tror Romelu Lukaku og Belgia kan gå hele veien.

I innslaget over får du også høre hvorfor Gauseth for noen dager siden gikk ut med et åpent SOS på Instagram, der han desperat søkte nye medspillere med humor. Mads Hansen er som kjent tapt til musikken. En lagbuss og en sparkesykkel spiller sentrale roller i forhold til hvorfor Gauseth nå mener det er på tide å ta tak.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no