SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundSuksessåret 2019: – Godt å se at vi lykkes med egne spillere

Suksessåret 2019: – Godt å se at vi lykkes med egne spillere

Kevin Martin Krygård, Kristoffer Velde, Eric Ndaisenga, Kristoffer Gunnarshaug, Agano Dialo, Dennis Horneland, Frank Stople. Alle de nevnte er eksempler på unge spillere fra FKHs eget akademi som på forskjellige måter har utmerket seg i 2019.

Noen har fått sine gjennombrudd i 2018 og 2019. Andre har fått smake på innbytterbenken, og er navn for de kommende årene.

Årets sesong har vært svært vellykket for de som jobber med utvikling av unge fotballspillere i FKH-systemet. Onsdag kveld holdt utviklingsteamet en avslutning med utmerkelser i forskjellige kategorier.

Torsdag morgen gjestet utviklingsleder Søren Lykke og FKH 2-trener Espen Bull-Tornøe Radio 102 for å gi et innblikk i hvordan de jobber for å få fram flest mulig egenutviklede FKH-spillere.

De to kunne også røpe at FKH i 2020 vil ha på plass et G18-lag som skal inngå i en nasjonal serie.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no