SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundStorebror «Gyt» klar for brødreduellen

Storebror «Gyt» klar for brødreduellen

Vil Christian Gytkjær kunne juble i Lech Poznan-drakt på Haugesund Stadion torsdag? Det forutsetter at dansken får spille mot sine gamle lagkamerater, og lillebror Frederik Gytkjær, i første kamp i den andre kvalikrunden til Europa League.

– Jeg gleder meg. Vi har aldri spilt mot hverandre i en offisiell kamp før, så det blir artig, sier Christian Gytkjær på telefon fra Polen, før avreise Haugesund.

Gytkjær mener seg godt tatt imot i sin nye klubb, og har også fått sin debut i en treningskamp på lørdag. Da scoret han også sitt første mål i Lech Poznan-trøya.

– Det var fint å få spille seg inn litt, og det er alltid bra for selvtilliten som spiss å «få seg en kasse», sier storebror «Gyt.» Hvor mye spilletid han kan regne med på sin gamle hjemmebane torsdag er han usikker på.

– Vi har ikke fått antydninger om laguttaket enda, men jeg håper jo å få spille. Om ikke fra start så ihvertfall et innhopp.

Det har vært mye snakk om de 150 bortesupporterne som kommer fra Polen til Haugesund i anledning kampen. Lech Poznan-fansen er kjent for stort trøkk, og har også til en viss grad et dårlig rykte på seg. Det har ført til at FKH har økt sikkerheten og engasjert både politiet og PST.

– Hva vet du om dine nye fans, er de en gjeng med bråkmakere?

– Nei det vet jeg ikke, men jeg fikk oppleve dem på stadion i hjemmekampen mot Pelister i 1. kvallikrunde og det var litt av et trøkk. Dere kommer til å høre dem, sier Gytkjær.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no