SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundSkulle bare tisse – Plutselig så han Rafa Benitez rett i øynene

Skulle bare tisse – Plutselig så han Rafa Benitez rett i øynene

Tabloid clickbait-tittel? Vi vet! Men Niklas Sandbergs møte med den tidligere Liverpooltreneren fortjente rett og slett å komme i front denne fredagen.

– Der har du overskriften din, sa dessuten Sandberg selv, så vi er unnskyldt.

FKH spilte treningskamp mot Benitez’ kinesiske lag Dalian Yifang tidligere i vinter, og Sandberg var en av FKHs Liverpoolsupportere som fikk tatt bilde sammen med mannen som ledet Liverpool til det sensasjonelle Champions League-gullet i 2005.

– Jeg sto faktisk og tisset inne i garderobeanlegget. Der kunne man se rett ut av vinduet, og da så jeg plutselig Benitez rett i øynene, og måtte konsentrere meg om å treffe doskåla, flirer Sandberg.

Da dette var en artig historie, og vi liker å le på fredager, la vi denne biten først da vi publiserte intervjuet med Sandberg på 102.no. Hører du litt lenger får du vite hvordan Sandberg takler å bli skadet, rett før siste treningsleir i sesongoppkjøringen.

 

Håper å gjøre Sørhus’ spådom til skamme

Sandberg ble kroppstaklet i høy fart på onsdagens trening i Storhall Karmøy, hørte en rar lyd i skulderen og måtte nesten spy. Et leddbånd viste seg å være røket, og FKHs fysioterapeut spår seks uker på sidelinjen. I så fall ryker seriestarten for Sandberg.

– Jeg har kommet tilbake raskere enn spådd fra skader tidligere, og håper på det også denne gangen. Mitt mål er å rekke seriestart, sier Sandberg.

 

PS: Legg merke til Sandbergs klesvalg på besøk hos Radio 102 fredag morgen. Med hvit genser og blått fatle til den skadde skulderen stiller han i klubbfargene. Men redder det ham fra bot til klubbkassen for å ikke stille opp i korrekt klubbantrekk med sponsorlogoer?

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no