SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundSpeakerens liksom-toppkamp: – FKH vant 4-0 og topper tabellen!

Speakerens liksom-toppkamp: – FKH vant 4-0 og topper tabellen!

Tore Risanger serverte speaker-snutter på Facebook 2. påskedag. Premisset var at både FKH og Rosenborg hadde vunnet 3-0 i seriepremieren, og møttes til toppkamp på Haugesund Stadion.

Jostein Grindhaug gikk seirende ut av duellen med Eirik Horneland, ifølge Risanger.

– Det er så mange som byr på seg selv i disse tider, så jeg tenkte jeg måtte bli med på moroa og finne på noe gøy jeg også. Det var jo spesielt i går, vi skulle jo hatt 7-8000 på Haugesund Stadion, sier FKH-speakeren, som har fått god respons på stuntet.

Risanger savner fotballen sårt, og vet som alle andre fint lite om hvordan 2020-sesongen blir. Han trøster seg med at alt skal bli bra til slutt. I mellomtiden er det galgenhumor som gjelder.

– Det er galgenhumor det er. Det er et så flatt liv nå, og så kjedelig. Det er hardt for en fotballmann, dette. Det er ingenting å glede seg over, og ingenting å banne over, annet enn dette forbannede viruset.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no