SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundSnytt for 16. mai-festen på Lerkendal: – Utrolig kjipt

Snytt for 16. mai-festen på Lerkendal: – Utrolig kjipt

Torbjørn Kallevåg hadde de fleste sin sympati og støtte på at det røde kortet han fikk hjemme mot Bodø Glimt var for strengt idømt. Dommer Trygve Kjenslis to gule kort blir uansett stående, og Kallevåg må se kampen mot Rosenborg på Lerkendal på TV.

16. mai. Fotballens festdag. Mot sine gamle trenere Eirik Horneland og Karl Oskar Emberland.

– Det er jo en kamp man blinker seg ut tidlig, og det er selvfølgelig utrolig kjipt å ikke få være med. Men jeg har stor tro på at de som reiser opp til Trondheim får med seg noe. Vi har alt å vinne, Rosenborg har alt å tape, sier Kallevåg.

Da han fikk sitt andre gule mot Bodø Glimt, etter bare 24 minutter av kampen på søndag, trodde bømlingen først at det skulle dømmes frispark i hans favør. Da det røde kortet kom opp ble han mer oppgitt enn sint.

– Jeg gikk først i garderoben og tok fem minutter for meg selv. Så gikk jeg i dusjen og så resten av kampen fra tribunen sammen med familien.

 

Ser kampen mot Rosenborg i Ulsteinvik

Kallevåg, som etter en statistrolle i en svært kjent NRK-serie til stadighet blir omtalt som «Heimebane-Torbjørn» i riksmedia, skal faktisk se kampen mot Rosenborg i Heimebane-land. Etter sin tid i Hødd har han kjæreste i Ulsteinvik.

– Da jeg skjønte at jeg var suspendert mot Rosenborg booket jeg første mulige fly, og reiser opp dit onsdag ettermiddag. Så blir det 17. mai-feiring i Ulsteinvik, før jeg flyr hjem igjen og er klar til neste kamp, sier Kallevåg.

– Vil en, ved å ettergå dine bevegelser på nettet, kunne bekrefte at den flybilletten ble bestilt ETTER at du fikk det røde kortet?

– Hehe, ja. Der har jeg alt på det reine.

 

Tror FKH vinner slaget på Lerkendal

Kallevåg har funnet seg godt til rette på kanten i FKHs startellever, der han fikk muligheten da Niklas Sandberg ble skadd for noen kamper siden. Han håper å være tilbake på laget etter suspensjonen.

– Men hvis de vinner mot Rosenborg 16. mai, fortjener selvfølgelig de som spiller den kampen å starte den neste, sier Kallevåg, som tror han får se FKH slå Horneland og co. 2-1 på Lerkendal på torsdag.

Fra en sofa i Ulsteinvik.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no