SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundSkistad om Bråtveit: – Snuser på A-landslagsplass

Skistad om Bråtveit: – Snuser på A-landslagsplass

To tidligere FKH-spillere fikk sine A-landslagsdebuter for det såkalte «nødlandslaget» mot Østerrike onsdag kveld. Både Per Kristian Bråtveit og Sondre Tronstad spilte seg nærmere et uttak på A-landslaget, mener keepertrener Espen Skistad i FKH.

– Det er jo ikke så enkelt som jeg ser at enkelte skriver, at man nå bare kan bytte ut A-landslaget med nødlandslaget. Men for PKs del er det ganske åpent bak Rune Jarstein, så det kan være muligheter for ham. Sondre (Tronstad) var kjempegod. Vi har jo sett det i FK Haugesund, der han har spilt sånn mot gode lag i Europacupen. Han har absolutt en mulighet nå til å få være med å spille neste landslagskamp, sier Skistad.

 

– Ikke overrasket

Han har jobbet tett med keeper Bråtveit gjennom mange år før sistnevnte gikk til svenske Djurgården. «PK» har flere ganger omtalt Skistad som en slags reservepappa.

Keepertreneren har sett potensialet i sin tidligere elev lenge, men hadde ikke forutsett at NFF skulle punge ut 100 000 kroner for privatfly for å få ham til Østerrike.

– Hehe, nei akkurat det kan jo ingen se for seg. Men at han kunne snuse på en tropp, og også få spille for landslaget, det er ingen overraskelse. Når Bråtveit er «sharp» har han et meget høyt toppnivå, og er blant de mest spennende på keeperfronten i Norge.

(Arkivfoto: Terje Flateby, Haugesunds Avis)

 

I innslaget over hører du Skistads keeperfaglige vurderinger av Per Kristian Bråtveit gjennom 95 minutter for nødlandslaget onsdag kveld.

Kampen endte forøvrig 1-1. Norge var dermed bare ett mål unna å vinne gruppa i Nations League.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no