SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundNå er det Tromsøs tur

Nå er det Tromsøs tur

At FKH skal score 7 mål mot Tromsø, som de gjorde mot Coleraine torsdag, er nok for mye forlangt. Men at supporterne forventer seier mot laget som ligger nest sist på tabellen, er nok ingen overdrivelse.

– Tromsø har hatt mye marginer imot, og det kan slå ut positivt for dem at de har byttet trener. Det blir ingen enkel kamp, vi må være skjerpet, sier Eirik Horneland.

Etter den gode prestasjonen mot Rosenborg for to uker siden, klarte ikke spillerne å følge opp mot Viking sist helg. Horneland tror ikke det skal stå på motivasjonen til Tromsø-kampen.

– Det var skuffende det som ble vist mot Viking, og jeg forventer at spillerne er på rett plass mentalt til Tromsø-kampen, sier Horneland.

Torsdag i neste uke spiller FKH borte mot nord-irske Coleraine, vel vitende om at 7-0 hjemme med all mulig sannsynlighet holder til å gå videre til 2. kvallikrunde.

– Vi skal likevel ha respekt for bortekampen, og gå til med det vi har, sier FKH-treneren.

 

PS: Polske Lech Poznan slo makedonske Pelister 4-0 i sin første kvallikkamp til Europaligaen. Dermed blir det etter alt å dømme polakkene som møter FKH i 2. runde. Hjemme på Haugesund Stadion torsdag 13. juli, og borte i Polen torsdagen etter, den 20. juli. Da kan det være duket for en brødreduell mellom Frederik og Christian Gytkjær.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no