SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundMøt FK Haugesunds egen signeringspoet

Møt FK Haugesunds egen signeringspoet

«Måkeskrik og fiskeslo. Kim Jong-un på utedo.» Slik starter diktet om FK Haugesunds signering av danske Benjamin Tiedemann Hansen.

Diktet ble lagt ut på FK Haugesunds offisielle Twitterkonto tidligere denne uken. Mannen bak heter Runar Nordvik. Han er mediesjef i FKH, og mener det må være rom for kreativitet og improvisasjon i sitt virke.

– Det er kjedelig om all kommunikasjon rundt disse tingene skal være helt A4, sier Nordvik, som også engasjerer seg sterkt i at det ikke er skrevet inn en mediesjef til den fiktive fotballklubben Varg i NRK-serien «Heimebane.»

Eurosports Gunnhild Toldnes omtalte Nordvik på Twitter som; «den sykeste mediesjefen i Eliteserien. By far!»

– Ja, det er jo ikke så mange å velge blant, kommenterer Nordvik.

 

Bli bedre kjent med FKHs mediesjef i innslaget over, og hør poeten selv fremføre hele diktet om signeringen av Tiedemann Hansen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no