SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Målet er å starte en bølge

– Målet er å starte en bølge

Møller Bil-sjef Kurt Eskevik håper å inspirere flere bedrifter til å støtte FKHs samfunnsprosjekter som gatefotball og Ung Jobb. Sistnevnte prosjekt, som hjelper de som har falt utenfor inn i arbeidslivet, har han spesielt god kjennskap til.

– Vi har både hatt folk inne på jobb hos oss fra det prosjektet, i tillegg har jeg vært hos FKH og holdt foredrag om hva som kreves for de som skal ut i jobb å vise seg fram. Dette er noe jeg brenner for, sier Eskevik.

Møller Bil starter med 10 000 kroner, øremerket FKHs samfunnsprosjekter. Nå håper Eskevik at flere bedrifter og privatpersoner bidrar der de kan.

– Privatpersoner kan først og fremst bruke pengene sine på å gå på kamp. Bedrifter kan bidra med forskjellige beløp, eller åpne opp for de som trenger et sted å vise seg fram.

 

PS: Måkeberget startet for noen uker siden en egen Vipps-aksjon i anledning FKHs 25-årsjubileum. Ifølge Randi Hettervik Flesjå er summen så langt kommet opp i over 110 000 kroner. Aksjonen pågår fram til og med siste hjemmekamp, og Måkeberget vil overrekke gaven etter sesongen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no