SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Kunne kanskje vært litt mer «drittsekk»

– Kunne kanskje vært litt mer «drittsekk»

Helge Sandvik forventer kun litt applaus og en «takk for innsatsen, Helge!» når FKH avslutter sesongen hjemme mot Molde 12. desember.

– Da skal jeg gå noen runder å vinke til publikum. Det blir nok ikke så mye mer spesielt enn en vanlig kamp. Jeg forventer ingenting, men det hadde jo vært kjekt å få spille den siste kampen før jeg gir meg, sier en beskjeden FKH-keeper på besøk hos Radio 102 torsdag morgen.

Helge Sandvik bekreftet i forrige uke at han legger opp, som følge av en helhetsvurdering der både sportslige og familiære årsaker spiller sentrale roller.

Han har for lengst akseptert rollen som andrekeeper bak Egil Selvik denne sesongen, etter to år som førstevalg. Med et lite glimt i øyet innrømmer Sandvik at han kanskje har vært litt for snill.

– Kanskje jeg har vært en for god andrekeeper og ikke klaget, så det har vært lett å sette meg ut. Men det er noe med det å gå på trening hver dag å ha det gøy også. Hvis man bare skal gå å være sur og ikke unne andre noe godt hadde det blitt tungt, vil jeg tro.

Sandvik har fått flere spørsmål om den ledige keeperplassen i Vard, men avviser at han står i mål for klubben i sitt hjerte med det første.

– Det er ikke akkurat noe steg ned med tanke på tidsbruk å spille i Vard, kontra FKH, snarere tvert imot. Men kanskje en dag, sier Sandvik.

Etter sesongen skal han først ha litt fri, før han går over i pappapermisjon første halvår i 2022. Så har han lyst på en jobb der han kan jobbe med barn og unge, og eventuelt bli keepertrener på sikt.

Hør hele intervjuet i innslaget over.

 

(Arkivfoto: Terje Flateby/Haugesunds Avis)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no