SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Kommenterer ikke økonomiske rammer

– Kommenterer ikke økonomiske rammer

Lenge før FKH spilte sin første seriekamp mot Odd ble midtstopper Benjamin Karamoko testet ut på treningsleir og tatt med på besøk til Haugesund for å se på forholdene. Siden har FKH kjempet mot både spillerens høye lønnskrav og interesse fra Rosenborg, før Karamoko i går landet på Helganes og signerte for tre år i Haugesund.

Det ble dyrt dette, Jostein Grindhaug?

– Jeg vil fortsatt ikke kommentere det økonomiske, men vi kom til en enighet og en avtale som vi kan leve med. Nå håper vi at Benjamin får ut sitt potensiale hos oss, sier FKHs sportssjef.

Karamoko kom med en god mengde bagasje til Helganes i går, og blir nå værende her. Han er klar for neste seriekamp, borte mot Bodø Glimt andre påskedag, og han blir etter alt å dømme å se i Storhall Karmøy på søndag. Da spiller FKH treningskamp mot Nest Sotra.

– Han er her ihvertfall nå, så får vi håpe at vi ikke skremmer han vekk med all snøen, sier Grindhaug.

 

(Foto: Harald Nordbakken, Haugesunds Avis)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no