SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundKan PK slå «smultringrekorden» i Eliteserien?

Kan PK slå «smultringrekorden» i Eliteserien?

FKH-keeper Per Kristian Worre Bråtveit har holdt nullen i 12 kamper i år. Rekorden på en hel Eliteseriesesong er 15 såkalte «clean sheets.» Bråtveit kan slå den, men da må FKH-buret være stengt i alle de resterende fire kampene. Klarer han 3 «smultringer» til, tangerer han rekorden.

Den er det forøvrig en gammel keeperkjempe fra Haugesund som har. Per Haftorsen holdt  buret rent i 15 kamper for Fredrikstad i 1972.

– Jeg må vel være så ærlig å si at det skal mye til at jeg slår den rekorden, men det er jo mulig, sier Bråtveit.

Han nekter imidlertid å ta hele æren selv for de mange kampene han han har sluppet å plukke en eneste ball ut fra eget nett.

– Jeg har jo de foran meg som jobber ræva av seg slik at jeg slipper å gjøre så mye.

Bråtveit er aktiv i sosiale medier og har stort sett etter hver kamp han har holdt nullen lagt ut meldinger på Twitter med smultring-emoji.

– Nå har jeg jo «jinxet» det meste denne sesongen før jeg spiller kampene, men jeg har ikke holdt nullen så mange ganger før, så hvorfor ikke gjøre litt utav det?

Da Bråtveits gode prestasjoner i FKH-buret ble lagt merke til tidligere i sesongen ble det sagt fra flere hold at han snart kan være klar for større ligaer. Bråtveit har kontrakt med FKH ut 2019, og har gitt klar beskjed til agenten at han ikke vil vite noe om hvem som eventuelt er interessert i ham, så lenge sesongen pågår.

– Jeg har forsåvidt ikke noe hastverk med å komme meg ut, men dersom jeg skal ta et steg videre så vil jeg gå til en liga som passer meg og til en klubb som vil satse på meg. Jeg ser for meg at Belgia, Nederland eller Tyskland kan være passende, uten at jeg vet om noen klubber i disse landene er interessert, sier Bråtveit.

Lørdag går han for en smultring til i beltet, mot Brann på Haugesund Stadion. Nullen må holdes dersom Bråtveit skal kunne kalle seg rekordholder når sesongen er over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no