SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundKaldheim: – Mangel på respekt fra RBKs side

Kaldheim: – Mangel på respekt fra RBKs side

Styreleder Leiv Helge Kaldheim i FKH er svært lite imponert over Rosenborg, men bekrefter nå at det pågår forhandlinger om å hente både Eirik Horneland og Karl Oskar Emberland til Trondheim.

– Vi fikk en henvendelse onsdag kveld med ønske om et møte torsdag morgen. Det møtet er gjennomført, og vi er i forhandlinger med Rosenborg, sier Kaldheim.

På det møtet fikk Rosenborg klar beskjed om at deres fremgangsmåte ikke har blitt tatt særlig godt imot, all den tid både Horneland og Emberland sitter på nysignerte kontrakter med FKH.

– Vi er fornøyde med våre treneres opptreden, men hadde forventet mer respekt fra Norges største klubb. Vi har bedt Rosenborg innstendig om å holde seg unna, men det har ikke blitt respektert. Det har de fått klar beskjed om.

Ifølge Kaldheim er alle parter best tjent med en rask avklaring, men tilbudet fra Rosenborg er foreløpig for lavt.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no