SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund«Jos» har funnet humøret: – Vi blir et godt fotballag!

«Jos» har funnet humøret: – Vi blir et godt fotballag!

– Godt humør, til en forandring. Jeg har vært grinete i flere uker nå, sier FKH-trener Jostein Grindhaug.

Ukene med dårlige oppkjøringskamper, usikkerhet og en «knasjen» kropp, full av bekymring for seriestarten, er et tilbakelagt kapittel. Det FKH-spillerne viste treneren sin i 3-2-tapet mot Strømsgodset sist søndag, har bekreftet for Grindhaug at laget har noe å fare med.

– Vi viser at vi er konkurransedyktige. Det er en god følelse å gå fra en kamp, uansett om man har tapt eller vunnet, å vite at man kan ta poeng i den neste kampen bare man jobber hardt nok gjennom treningsuken.

Åkrabuen, ofte sett med en såkalt «tråkkegaffel» i hendene, er lei av kunstgress. Nå ser han fram til å ta imot det han beskriver som et av Eliteseriens beste lag på naturgresset på Haugesund Stadion på søndag.

– Matta ser grønn og fin ut, men den er nok litt løs. Sarpsborg 08 er nok det laget som er lengst fremme per nå. De har dratt med seg videre den flyten de hadde i Europaligaen i fjor høst og de er et godt lag. Men ikke så gode at vi ikke kan ta poeng. Vi går dem hjemme og vi får dem på gress. Jeg har tro på en underholdende kamp og håper publikum kommer og støtter oss, sier Gridhaug.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no