SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Jeg og Christian ville blitt et godt spisspar

– Jeg og Christian ville blitt et godt spisspar

FKH har som kjent forsynt seg av det danske Gytkjær-fatet nok en gang. Christian er byttet ut med lillebror Frederik, men kanskje hadde det aller beste vært å hatt dem begge i klubben samtidig, mener Frederik.

– Det er noe vi har snakket om, at vi ville vært gode sammen på topp i et 4-4-2-system. Jeg som bakromsspiss og han som avslutter og «fox in the box.» Vi har en drøm om å spille sammen for Danmark en gang, men også gjerne på klubbnivå dersom det er mulig. Men nå er jeg her og Christian gjør det godt i Rosenborg så vi får se hva fremtiden bringer, sier en smørblid 23-åring på sitt første 102-besøk.

Frederik Gytkjær har fullt fokus på sesongoppkjøringen i sin nye klubb, og håper å være en avgjørende faktor for FKH-suksess i serie og cuper i 2017. Han stortrives i storebrors gamle «slott» i Strandgata og skryter av nivået både på treningsfeltet og klubben generelt.

Familien Gytkjær kommer fra Roskilde i Danmark, en by som for oss nordmenn helst forbindes med en stor musikkfestival. På spørsmål om hva det er som har gjort at begge brødrene Gytkjær har lykkes som fotballspillere, blir Frederik litt usikker.

– Det er jeg faktisk ikke sikker på. Pappa har alltid hatet fotball og har knapt rørt en ball i sitt liv. Mamma har heller ikke den helt store karrieren bak seg, sier Gytkjær.

Selv mener han at han har verdens beste jobb, selv om han aldri har prøvd noe annet, og ser på det som et privilegium å få leve av fotballen. Derfor vil han også gjøre alt som er i hans makt for å nå lengst mulig.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no