SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundIkke overrasket: – Horneland og Silva var som natt og dag

Ikke overrasket: – Horneland og Silva var som natt og dag

– Antonio Silva og Eirik Horneland var som natt og dag både sosialt og fotballfaglig. Det sier FKHs Tor Arne Andreassen, som ikke ble spesielt overrasket over at FKH kvittet seg med assistenttreneren midt i oppkjøringen.

– Vi har nærmest gått og ventet på det. Jeg kjenner Eirik godt og merket tidlig at dette kunne skape problemer i lengden, noe det da tydeligvis har gjort, sier Andreassen, som mener assistent-exiten ikke påvirker spillergruppen i særlig stor grad.

Andreassen utgjør i dag stopperpar med den serbiske prøvespilleren Dorde Crnomarkovic i FKHs treningskamp mot russiske Krasnodar kl 15.

– Det kan bli hett rundt ørene på oss der, men jeg ser frem til å matches på høyt europeisk nivå. Det blir en god erfaring å ta med seg inn i kvalliken vi skal inn i senere, sier Andreassen.

Han er nesten overrasket over hvor medgjørlig kroppen har vært nå i oppkjøringen, med de mange skadeplagene han har hatt tidligere friskt i minne. I fjor på denne tiden satt Andreassen hjemme da resten av laget var i varmere strøk.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no