SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundHvem av disse to er dårligst til å score mål?

Hvem av disse to er dårligst til å score mål?

– Vi får vel bare peise ballen opp til Wadji, blir de til slutt enige om, Fredrik Pallesen Knudsen og Sondre Tronstad.

Begge innrømmer å ha begrenset spisskompetanse når det gjelder å score mål, men begge mener den andre er verst. Nå er det kanskje uansett duellspillet som er begges viktigste oppgave. Det får de bruk for borte mot Lillestrøm på søndag.

– Det blir en krig fra start til mål, og det gjelder å være på. Hvis ikke reiser vi hjem fra Lillestrøm uten poeng, sier Pallesen Knudsen, som håper å være tilbake i startoppstillingen etter å ha startet på benken hjemme mot Stabæk.

Sondre Tronstad er ikke uenig med sin lagkamerat i at kampen blir en krig, og forventer å gå av banen søndag kveld med skrubbsår og lukten av jord og gras.

– Det er sånn det skal være. Det er den beste følelsen. Det blir som sagt en krigekamp, og vi må vinne duellene og score det første målet for å vinne kampen. Kanskje kan vi utnytte Wadjis løpskapasitet på topp, med tanke på at Frode Kippe begynner å dra litt på årene, sier Tronstad.

Lillestrøm – FK Haugesund hører du direkte på Radio 102 fra kl. 17.00 søndag kveld. Kampstart er kl. 18.00.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no