SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundHornelands «sydenglis»

Hornelands «sydenglis»

Søndag reiser FKH til Marbella for vinterens første treningsleir. I to uker skal de trene under gode forhold, med en innlagt kamp mot storlaget Dinamo Kiev i midten. Den kampen spilles lørdag om ei uke.

– Vi ser fram til å få trent godt og bygge lag, sier FKH-trener Eirik Horneland.

Først skal årets første treningskamp spilles i Storhall Karmøy på Vea fredag kveld. Horneland ser fram til å møte presselaget, bestående av spillere fra de lavere divisjonene.

– Det er en gjeng fine gutter med mye fotball i seg. Jeg ser frem til å se både hva de og FKH kan levere i kveld, sier Horneland fredag morgen.

FKHs to prøvespillere, Gisli Eyolfson fra Island og Ibrahima Kone fra Mali, får begge sjansen fra start. Kone blir med på treningsleiren til Marbella, mens Eyolfson reiser hjem etter pressekampen.

– Det skal bli spennende å se begge. De har levert veldig bra på trening. Kone er mer et utviklingsprospekt, mens vi må ta en avgjørelse på Eyolfson i neste uke. Han er ikke med til Marbella fordi han er under kontrakt med islandske Breidablik. Vi må vurdere om han kan løfte laget, i tillegg handler det litt om økonomi, sier FKH-treneren.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no