SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundHorneland: – Utenlandsk spiller valgte større klubb

Horneland: – Utenlandsk spiller valgte større klubb

Eirik Horneland avslørte på Radio 102 fredag morgen at de hadde en utenlandsk spiller svært nær FKH-signering torsdag, men han valgte en større klubb. Hvem det var vil han imidlertid ikke si.

– Vi er litt skuffet i dag, men bretter opp ermene og går på igjen, sier Horneland.

FKHs nye assistenttrener Antonio Silva har hatt sine første arbeidsdager i Haugesund og er strålende fornøyd med rollen han er forespeilet.

– I Staal Jørpeland hadde jeg hele kontrollen selv, men nå ser jeg frem til å jobbe sammen med Eirik, som kjenner Tippeligaen bedre enn meg. Dette er definitivt et steg opp i min karriere, og jeg vil nå toppen, sier Silva.

Da FKH-trenerne ble utfordret til å sette opp en oddskupong for helga peilet Silva inn på Jose Mourinho. Han kaller Manchester United-manageren for sin mentor, og møtt og lært av Mourinho ved flere anledninger.

Både Horneland og Silva er spente på søndagens cupfinale. Dersom Rosenborg slår Kongsvinger der blir det kvallik til Europa League på FKH.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no