SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundHorneland på tråden med Djurdjic i morges

Horneland på tråden med Djurdjic i morges

…men de som vil se serberen i FKH-drakt igjen blir nok skuffet.

– Nei, han er nok blitt en litt for dyr spiller for oss etterhvert. Men «Niko» sliter litt i Randers om dagen, og vi har jevnlig kontakt. Vi bruker ham også som referanse på spillere fra Balkan, sier Horneland.

At samtalen da handlet om den serbiske midtbanespilleren Aleksandar Covacevic, som en polsk sportsjournalist mener er så godt som klar for FKH, vil han imidlertid ikke være med på.

– Nei, denne gangen var det ingen konkrete spillere jeg snakket med Djurdjic om, sier Horneland.

 

FKH må prestere bedre mot Molde onsdag kveld enn de gjorde mot Sarpsborg i Eliteserien søndag dersom laget skal avansere til kvartfinalen i cupen. Horneland er uvanlig sent ute med laget, og kl 09.42 onsdag morgen hadde han det enda ikke klart.

– Nei, vi trenger noen timer til. Det blir noen utskiftinger fra laget som startet mot Sarpsborg, men ikke mange, sier FKH-treneren.

Vegard Skjerve er trolig tilbake i midtforsvaret til cupkampen mot Molde. Han var ute med karantene for tre gule kort i Eliteseriekampen sist søndag.

 

FKH – Molde i cupen hører du direkte på Radio102 fra kl 18 onsdag kveld. Kampstart er kl 18.30.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no