SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundHaraldseid: – Nå er det «all in» for FKH igjen

Haraldseid: – Nå er det «all in» for FKH igjen

– Det er ikke noe nederlag at jeg nå blir værende i FKH. Det sier Kristoffer Haraldseid, som torsdag signerte en ny treårskontrakt med klubben etter å ha vært på klubbjakt hele vinteren.

– FKH har vært utrolig gjestfrie og greie med meg, og har holdt døra åpen. Jeg mener at vi har et såpass spennende lag i år at når det rette tilbudet fra andre klubber ikke dukket opp, så er jeg strålende fornøyd med å signere for FKH igjen, sier Haraldseid.

Han har fortsatt ambisjoner om å komme seg videre, men anser FKH som et godt utstillingsvindu på veien videre mot målet.

– Det kommer nye overgangsvinduer!

Haraldseid ser nå fram til å spille sin første treningskamp for vinteren, mot erkerival Viking i Storhall Karmøy fredag ettermiddag. Kampstart er kl 17.00. Det er forøvrig rigget opp en ny tribune i hallen, som for anledningen kan ta mellom 1100 og 1200 publikummere.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no