SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Håper å snyte Horneland og Emberland for Eliteseriegullet

– Håper å snyte Horneland og Emberland for Eliteseriegullet

Kristoffer Haraldseid er ikke redd for å si høyt at han går for gull i Moldetrøya. 25-åringen drar til Romsdal for utvikle sitt potensiale som fotballspiller ytterligere, og for å ha en bedre mulighet til å oppfylle drømmen om å bli proff i utlandet.

– Jeg vil vinne trofeer, og jeg vil ta steg som gjør at jeg kanskje også på sikt kan ta steget ut av Norge. Da er det best å være i en klubb som konstant skal kjempe om gull både i cup og serie, og da klinger ikke FK Haugesund like godt. Så ærlig må jeg være, sier Haraldseid, som presiserer at følelsene for FKH er sterke.

Selv om han bare er 25 år gammel, har han vært i FKH i 10 år. Dermed har han vært med på hele klubbens Eliteserieeventyr i nyere tid.

– Jeg er ekstremt glad i FK Haugesund, og det har aldri vært en nedtur for meg å bli i FKH. Men nå syntes jeg timingen var der og brikkene falt på plass. Jeg har hatt muligheten før, men uten å ha godfølelsen. Når klubben også kompenseres godt med tanke på prisen så syntes jeg det var riktig timing å gå til Molde nå, sier den sympatiske vatsbuen.

For Molde er rivaleriet med Rosenborg større enn det er med naboklubbene Aalesund og Kristiansund. Ekstra spesielt blir det da at det er Eirik Horneland og Karl Oskar Emberland som skal knive med Haraldseid og Molde om gull i både cup og serie.

– Jeg fikk høre med en gang at det er Rosenborg som er hatklubb og rival nummer 1. Den duellen gleder jeg meg veldig til. Det skal bli spennende å følge Eirik og Karl Oskar der oppe. Jeg gleder meg til å slå dem, og forhåpentligvis snappe gullet fra dem.

I Molde gjenforenes også Haraldseid med to kamerater. Eirik Ulland Andersen spilte han med på juniorlaget til FKH for mange år siden. Martin Bjørnbak ble en god venn da han var i FKH fra 2012 til 2015.

– Det er utrolig gøy at vi gjenforenes i Molde, og det gjør at vi som nye spillere i klubben har noen å lene oss på. Men jeg kjenner også flere av spillerne som er i Molde fra før, så det skal gå greit å gli inn i gruppen. Både sosialt og sportslig, sier Haraldseid.

Når det gjelder hans 10 år i FKH er det ett soleklart høydepunkt han trekker fram før han flyr avgårde til «Rosenes By»; Bronsemedaljen i 2013.

– Da var det hard konkurranse om plassene og jeg ble satt ut i den avgjørende kampen mot Odd. Jeg var rimelig innbitt og forbanna over det, men fikk muligheten. Da var det fantastisk å score målet som satte punktum og sikret oss bronsemedaljen. Det var en stor dag både for meg og familien, sier Haraldseid.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no