SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundHåper å se både PK og Tronstad for «nødlandslaget»

Håper å se både PK og Tronstad for «nødlandslaget»

– Kult om vi får se begge på banen mot Østerrike, sier Jostein Grindhaug.

FKH-treneren syns det er flott at to av hans tidligere spillere kan få sine A-landslagsdebuter i Nations League-kampen mot Østerrike onsdag kveld. Først og fremst ser han imidlertid fram til å få sine nåværende spillere tilbake i trening igjen.

Onsdag får de grønt lys etter seks dager i koronakarantene.

– Det har ikkje skjedd så mye. Vi har brukt tiden til å forberede oss inn mot Sandefjordkampen, sier Grindhaug.

Han snakker om perioden fra torsdag i forrige uke og fram til i dag, tirsdag. FKH-spillerne som var på banen mot Brann i Bergen har vært i karantene, og har måttet trene på egenhånd. Trenerne har vært på jobb på Haugesund Stadion som vanlig.

Betyr det at vi kan forvente en tilnærmet perfekt kampplan før kampen mot Sandefjord?

– Vi har fått god tid på oss til å se på den kampen, ja. Vi har god kontroll på Sandefjord, men det har vi stort sett uansett motstander, og samme hvor god tid vi har, sier Grindhaug.

Hans vurdering av Sandefjord, som forøvrig har vunnet 5 av sine 12 bortekamper i Eliteserien før kampen mot FKH i Haugesund, hører du i innslaget over.

 

Skal se «nødlandslaget» på TV

Grindhaug ser fram til onsdagens trening med FKH på dagtid, den første på nesten en hel uke. Så gleder han seg til Østerrike – Norge i Nations League på kvelden.

Der er to tidligere FKH-spillere i troppen til Norges såkalte «nødlandslag», nemlig keeper Per Kristian Bråtveit og midtbanespiller Sondre Tronstad.

– Det hadde vært kult å få sett både PK og Sondre i den kampen. Det blir en del entusiasme rundt kampen, jeg skal definitivt se den selv.

Kan det at dette blir en slags «once in a lifetime»-mulighet for enkelte spillere føre til at Norge faktisk vinner borte mot Østerrike?

– Ja, der er en mulighet. Det er en gjeng med gode fotballspillere, men så spørs det om de klarer å sette et kollektiv. Østerrike er vel også det sterkeste laget i gruppa i utgangspunktet, så det blir tøft.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no