SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Han er svær. Jeg holder meg unna!

– Han er svær. Jeg holder meg unna!

Joakim Våge Nilsen ser positivt på signeringen av midtstopper Benjamin Karamoko, og frykter ikke den økte konkurransen om startplass som den fører til. Men duellene med fransk-ivorianeren på trening prøver han å unngå.

– Han er svær og jeg prøver å holde meg så langt unna som mulig. Han er en veldig god signering for FKH.

Våge Nilsen var åpen for alt da kontrakten gikk ut med Odd, men kom tilbake til Haugesund fordi han hadde tro på prosjektet og trenerteamet. Bømlingen dro ut for å prøve noe nytt, men ser det ikke som et nederlag å være tilbake etter bare to sesonger i Skien.

– Jeg var åpen for det meste, men syntes det var kjekt da jeg trente med FKH. Etterhvert som de kom mer og mer på banen og ga meg et tilbud, var det egentlig et greit valg. Det er spennende det vi har på gang her, sier Våge Nilsen.

Han ble byttet ut med en kjenning i hamstringen mot Molde på søndag, men er klar til kampen mot Nest Sotra i Storhall Karmøy på søndag. Bodø Glimt borte 2. påskedag får vente.

– Den har vi ikke sett på enda. Vi tar Nest Sotra først og går for seier og en god prestasjon der for å bygge selvtillit.

 

(Foto: FKH.no)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no